Timelineson'a Sakın Girmeyin Uygulamayı Kullanmayın

Arkadaşlar son zamanlarda sizi facebook timeline-zaman tünelinden çıkaracağını idda ederek facebook bilgilerinizi alan ve sizi bir spam ağına dahil eden bir site ve uygulama var. Ve gördüğüm kadarıyla bir sürü sazan da bu ağa dahil olmuş. "Zaman tünelinden kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı hemen tıkla sende kurtul ! : timelineson . com arasındaki boşluğu sil ve siteye gir : www.timelineson .com boslugu sil ve siteye gir 3227736...."  gibi bir yazıyı yorum olarak kullanarak baya bir büyüdü. Herkes de buna inanıyor ne garip. Bundan önce de dediğim gibi sizi zaman tünelinden çıkaracak olan tek kişi facebook'un kendisidir. Onunda öyle birşey yapma niyeti yok. Böyle zırvalara inanmayın. SAZAN OLMAYIN.

6 yorum:

Yazar1/Kurucu dedi ki...

Saol az kalsın yapçaktım :)

Unknown dedi ki...

yapmadan önce araştırdığın için bir teşekkür de kendine etmeyi unutma.

RNicat dedi ki...

Bilgilendirme icin teşekkürler...
Ben yapmayi dusunmuyordum da, garip gelen her arkadsimin adindan bu yorumu yazilmasi.Onlar benim arklarimin adindan nasil yorum yaza bilir ki?

Unknown dedi ki...

uygulamaların isteklerini kabul ederken okuduysanız eğer örnek olarak http://b1202.hizliresim.com/u/r/2yhkz.jpg

eğer kabul ederseniz. uygulama doğal olarak sizin adınıza paylaşım da yapar, bilgilerinize de erişir. Bilmediğiniz uygulamayı kullanmamanız gerekiyor. Hem kendiniz için hem de bu şekilde büyüyerek diğer insanları da etkilememek için. Takip ettiğin için ben teşekkür ederim. Yorumlarınız için de ayrıca.

bedirhan 47 dedi ki...

yaw zaten zaman tuneli süper bişey nie çıkmak istiyorsunuz ki...

Unknown dedi ki...

@bedirhan 47

güzellik kişiye göre değişir :)

Yorum Gönder