Ne Güzel Şeysin Sen Combofix

Arkadaşlar şimdi size uzun süredir kullandığım güzel bir zararlı temizleme yazılımını tanıtacağım. Detaylı bir tanıtım değil. İçeriksel bir bilgi hiç değil.

Bilgisayarınız yavaşladıysa, ne bileyim zararlı bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız, reklam yazılımlarınden dolayı bilgisayarınızın şaftı kaydıysa çok güzel bir programcık. Devamlı antivirüs kullanmayan cengaverler için özellikle gerekli bunun gibi programlar. Güzel ve etkili bir çözüm bence.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/  adresinden indirip çift tıklıyorsunuz. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Önce eğer gerekliyse program kendini update ediyor. Daha sonra oluşabilecek herhangi bir probleme karşılık sistem geri yükleme noktası oluşturarak işleme başlıyor. Sisteminizin hızına ve hard-disc in boyutuna bağlı olarak süresi değişebilmekte. Ortalama 15-20 dakika da program sisteminizdeki, kayıt defterindeki zararlı olabilecek şeyleri, reklam yazılımlarını, gereksiz kayıt defteri girdilerini temizleyip size bir log dosyası olarak sunuyor. Eğer devamlı antivirüs kullanmayan biriyseniz arada bir bu işlemi yapmanızda yarar var. Verdiğim download linki orjinal sitesinden verilen linktir. İngilizce bilmeyen veya linki bulamayacak arkadaşlar için direk o linki verdim. Yazılımın ana linki http://www.combofix.org/ 


0 yorum:

Yorum Gönder