En İyi Ücretsiz Host Sağlayan Siteler

İnternette host ihtiyacı olanların ilk başvurduğu şeydir free hosting, bedava host sağlayıcıları. Biraz güvenilmezdir ama yine de deneme amaçlı site kurmak gibi şeyler için para ödemeden size çözüm sağlayan host sitelerini paylaşacağım. Bir çok site var genel arama tabiriyle free hosting, best free hosting, free name servers hosting :) . Yine de baştan söyleyeyim bu alanlar bedava olduğundan kesin güvenilir diye bir şey yok. Bir nedenini bulup kapatabilirler o yüzden sırf buralara bel bağlamamak gerekir. Evet şimdi gelelim bedava host sağlayan sitelere.


Free Host - Bedava Host Sağlayan Siteler

www.000webhost.com İnternet üzerinde en çok adını duyabileceğiniz bir bedava host sağlayıcısı reklamsız olarak size 1500 mb alan ve 100 gb aylık bandwidth yani trafik sunuyor. Hostun bir şarkı eğer kurmuş olduğunuz site belli bir hit almazsa kapatılıyor.

www.the3dev.com Site size reklamsız olarak 10 gb hosting ve 500 gb bandwidth veriyor. 1 ftp hesabı ve 1 mail hesabı açmanıza izin veriyor ayrıca. Yine kimse uğramaz siz de ilgilenmezseniz çoğu free host da olduğu gibi hesabınız
silinebilir.

www.byethost.com Daha önceden benim de sorunsuz olarak kullanmış olduğum bir free hosting sağlayıcılarından birisi. Reklamsız olarak 5 gb hosting ve 200 gb bandwitdh trafik sunuyor. 1 ftp ve 1 adet de mail hesabı sağlıyor. Kullanmış olduğumdan söyleyebilirim ki free hosting olarak denenebilir bir seçenek.

www.createandhost.com Bu site ise size 10 gb hosting ve 30 gb bandwidth veriyor. Ayrıca reklamsız ve ücretsiz. 20 adet veritabanı ve 20 adet de domain yönetmenize olanak sağlıyor.

www.host1free.com Sitede yer alan bilgilere göre 2 gb disk alanı ve 10 gb trafiğin yanı sıra 5 adet domain kullanmanıza ve 2 adet de mysql veritabanı kullanmanıza izin veriyor. Ayrıca gördüğüm şu ki destek forumları var ve bir kesim Türk kullanıcı da var aralarında. Türkçe destek lazım bana diyorsanız bu hosting seçeneğini deneyebilirsiniz. Forumundan nasıl kurulacağını ve destek mesajları gönderebilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder